HomeHome
DruckenNyomtatás
BookmarkKönyvjelző
EmpfehlenAjánló
RomânăEnglishMagyar

Archivum 
Ghost Dog O. Samuraj

Un mascul de Tosa Inu cu un cap foarte puternic şi expresiv! Un exemplar de valoare internaţională, cu osatură bună şi cu un temperament de Tosa Inu foarte echilibrat, este un veritabil exemplar pentru reproducţie.

Decizia de a-l aduce în canisa noastră - alapján parteneriatului nostru cu domnul Ladislav Klement, proprietarul canisei "Tosa Inu Ze Špičáku" - s-a dovedit a fi una foarte inspirată; drept dovadă fiind puii rezultaţi din Ghost şi rezultatele acestora in numeroase expoziţii.

... mai multe informaţii => 
Tosaworld Akashi

Toshi - cum îi spunem noi - este cel mai nou membru de Tosa Inu venit în familia noastră pe data de 11 martie 2010 de la Tosaworld Kennel din Ungaria.

Acest Tosa Inu a fost primul exemplar Tosa negru importat în România, fiind un mascul de Tosa Inu cu o foarte pronunţată personalitate, cu osatura foarte bună şi un cap puternic tipic rasei, cu un potenţial expoziţional foarte mare. Linia tatălui provine exclusiv din Japonia.

... mai multe informaţii =>
 


 
Bety Nik Majestic


Betty "Deea" Nik Majestic: Această femelă de Tosa Inu are un temperament de Tosa "fight" mai pronunţat, cap expresiv, puternic, osatură foarte bună si o mişcare excelentă.

Femelă de Tosa Inu născută în canisa noastră, din Igor Moloss De Harghita şi Ninna De Kair.


... mai multe informaţii => 
Dai Shi ze Špičáku


Dai Shi ze Špičáku: O femelă excelentă de Tosa-Inu, de culoare tigrat. Exemplarele cu această caracteristică sunt foarte rare.

A fost importată de canisa noastră, deoarece Dai Shi are linii de sânge, din partea tatălui, direct şi pur japoneze.
Importul s-a făcut din Cehia, de la canisa de Tosa Inu ”ze Špičáku” reprezentată de domnul Ladislav Klement.


... mai multe informaţii => 
Etsuko Hiro ze Špičáku


Etsuko Hiro ze Špičáku: Prima femelă din rasa Tosa-Inu de culoare tigrat din România. Este o femelă excelentă de Tosa-Inu.

A fost importată de canisa noastră, deoarece Etsuko Hiro are linii de sânge, din partea tatălui, direct şi pur japoneze.
Importul s-a făcut din Cehia, de la canisa de Tosa Inu ”ze Špičáku” reprezentată de domnul Ladislav Klement.


... mai multe informaţii => 
Etsuko Ryuu ze Špičáku

Etsuko Hiro ze Špičáku - proprietar Nik Majestic.
Femelă Tosa-Inu de culoare roşcată importată de canisa noastra de Tosa Inu, Nik Majestic, cu tradiţie în creşterea şi reproducerea celor mai reprezentative exemplare din această rasă. Femelă importată din Cehia, de la canisa de Tosa Inu ze Špičáku reprezentată de domnul Ladislav Klement.
Această femelă provine din părinţi cu multe titluri dobândite în expoziţii internaţionale şi din linii de sânge direct şi pur japoneze.

... mai multe informaţii => 
Keisha Nik Majestic


Keisha Nik Majestic: O femelă de Tosa Inu nascută în canisa noastră din Ghost Dog Ostani Samuraj si Bety Nik Majestic.

Este o femelă Tosa Inu cu foarte mare potenţial expoziţional.
Are un temperament tipic rasei Tosa Inu, echilibrată, cu osatura foarte bună, cap frumos şi caracter splendid.


... mai multe informaţii =>