HomeHome
DruckenImprimă
BookmarkBookmark
EmpfehlenRecomandă
RomânăEnglishMagyar

Tosa de la noi


După cum am mai menţionat, scopul canisei noastre este de a promova cu succes rasa Tosa Inu.

Deoarece expoziţiile canine au un rol foarte important în păstrarea standardului unei rase, rezultatele obţinute definesc calitatea câinilor din rasa Tosa Inu proveniţi din canisa noastră!

În această secţiune vă vom prezenta câţiva câini proveniţi din canisa noastră, precum şi rezultatele obţinute de aceştia la diverse expoziţii naţionale şi internaţionale.

European Dog Show - Bucharest - Octombrie 2012

World Dog Show - Budapesta - Mai 2013

Lee

 
Lee Nik Majestic

Lee Nik Majestic - proprietar domnul Sorin Ionescu.

Canisa Nik Majestic vă propune un nou mascul, născut in canisa noastră.

Un frumos exemplar Tosa Inu cu o foarte pronunţată personalitate, cu osatura foarte bună şi un cap puternic tipic rasei, cu un potenţial expoziţional foarte mare.

... mai multe informaţii =>
keno

 
Keno Nik Majestic

Keno Nik Majestic - proprietar fam. Pirvan.

Canisa Nik Majestic vă propune un nou mascul, născut in canisa noastră.

Un excelent exemplar Tosa Inu cu o foarte pronunţată personalitate, cu osatura foarte bună şi un cap puternic tipic rasei, cu un potenţial expoziţional foarte mare.

... mai multe informaţii =>


 
Tatsuo Nik Majestic

Tatsuo Nik Majestic este ultimul nostru mascul de Tosa Inu - apărut în familia noastră pe data de 16 septembrie 2011, respectiv de "ziua" lui de naştere.

Fiind un cuib foarte reuşit - părinţii puilor fiind exemplare excelente din linii foarte bune, ne-am hotărât să păstrăm noi acest deosebit mascul tigrat de Tosa Inu născut în România ... dar şi datorită caracterului său de veritabil Tosa Inu de luptă!

Tatsuo a moştenit de la strămoşii săi "căliţi" în ringurile de luptă curajul şi spiritul de luptă specific rasei. Probabil şi datorită faptului că, în linia mamei se regăsesc exemplare deosebite care provin direct din Japonia.

... mai multe informaţii =>


 

 
natsumi

 
Natsumi Nik Majestic


Nik Majestic Natsumi "Kaori" - proprietar Raimond Sutka

O femelă, nascută în canisa noastră din Ghost Dog Ostani Samuraj si Bety Nik Majestic; este un Tosa Inu cu foarte mare potenţial expoziţional.

Are un temperament tipic rasei Tosa Inu, echilibrată, cu osatura foarte bună, cap frumos şi caracter deosebit.

... mai multe informaţii =>


 
Uki Nik Majestic

UKI Nik Majestic - femelă din canisa noastră, născută în data de 21.01.2012, descendentă din Hiro-Musashi Ninja San şi Keisha Nik Majestic, două linii speciale de campioni mondiali şi europeni.
Uki are tipicitatea unui adevărat tosa şi un super caracter! Avem mari aşteptări de la ea şi suntem convinşi că-şi va lăsa o amprentă serioasă în perpetuarea linilor sale şi îmbunătăţirea rasei în România! În proprietarea lui Răzvan Lupşescu şi Nik Majestic.

... mai multe informaţii =>


 

Wakana Nik Majestic

Wakana – altă femelă din canisa noastră, de culoare mahon/coniac, un colorit rar întâlnit la Tosa, născută în data de 08.03.2012.
Ascendenţii ei: Toshi-Akashi Tosaworld şi Dai Shi Ze Spicaku, sunt două linii noi introduse de curând în România prin import din SUA, ce au sângele proaspăt direct din Japonia.

Wakana este câinele ideal pentru competiţiile de show, remarcându-se nu numai prin coloritul deosebit dar şi prin caracterul său deosebit, extrem de activa, dând dovadă de curaj şi îndrăzneală!
Şi de la ea avem mari aşteptări! Avem convingerea că va lăsa frumoase moşteniri descendenţilor ei. În proprietatea Ioanei Avasiloaei şi Nik Majestic.
... mai multe informaţii =>